FAQ

Veelgestelde vragen over MySize en Mister Size condooms

Zijn MySize condooms veilig?

Absoluut. In Europa moeten condooms voldoen aan wettelijke richtlijnen, dat geldt dus ook voor MySize condooms en Mister Size condooms.

MySize Condooms worden onder dezelfde strenge condities gefabriceerd en gecontroleerd als bijvoorbeeld Durex condooms.

Dat het Duitse merk MySize (nog) niet zo bekend is als het (veel oudere) Engelse merk Durex, betekent niet dat het daarom minder goede condooms zijn. Sterker nog: als een MySize condoom je beter past dan een ander merk, dan kun je zelfs stellen dat het veiliger is!

MySize condooms voldoen aan de Richtlijnen onder de Wet op de Medische Hulpmiddelen risicoklasse II, zoals gelden voor condooms. De MySize condooms hebben dus ook de CE-markering voor condooms.

 

MySize condooms kopen in de winkel?

MySize Condooms zijn gemakkelijk verkrijgbaar via Internetwinkels, maar helaas minder in gewone winkels. De reden hiervoor is dat er 9 verschillende maten MySize condooms zijn, en van elke maat bestaan doosjes van 3, 10 en 36 condooms.

Omdat winkelruimte duur is, kiest een winkel als Kruidvat of Etos er niet snel voor om 27 verschillende doosjes condooms van één merk in het assortiment op te nemen. Deze winkels beperken zich meestal tot slechts enkele soorten van maximaal 2 merken condooms.

MySize condooms die je online bestelt worden op elke werkdag verzonden met 24-uurs service van PostNL. Je hebt ze dan doorgaans de volgende dag in huis.

Wil je MySize condooms liever kopen in de winkel? Dan kun je terecht in Veldhoven (bij Eindhoven). Maandag t/m vrijdag van 9 tot 18 uur, en op afspraak ook vaak buiten kantooruren.

De condoomspeciaalzaak de Condomerie aan de Warmoesstraat in Amsterdam verkoopt ook MySize condooms in een winkel.

 

Hoe gebruik ik condooms?

Bij Condoom-Anoniem.nl vind je uitgebreide pagina’s met informatie over condooms gebruiken.

Heb je nog vragen over condooms waarop je niet het antwoord kunt vinden? Neem dan contact met ons op!

 

MySize condooms met smaak?

MySize condooms zijn nu ook verkrijgbaar in MySize MIX verpakkingen! Daarin vind je:

  • Gladde MySize condooms
  • Gekleurde MySize condooms
  • MySize condooms met smaakje (aardbei)
  • MySize condooms met ribbeltjes

Als je graag condooms met je favoriete smaakjes gebruikt, adviseren we om los glijmiddel met smaak te kopen. Je bepaalt dan zelf de gewenste hoeveelheid en welke smaken je ’t liefst gebruikt!