Premium Kwaliteit

Premium condooms

My.Size condooms zijn premium kwaliteit condooms, het is een internationaal geregistreerd merk van R&S Consumer Goods GmbH, Munich, Duitsland.
 
Kwaliteit is altijd de meest kritische factor geweest sinds R&S startte met fabrikage van condooms in 1997. R&S heeft begrepen dat het zonder ultieme kwaliteit het niet in staat zou zijn de bedrijfsdoelen te behalen. Daarom worden aan alle delen van het fabrikageproces extra aandacht geschonken om ervoor te zorgen dat de kwaliteit nooit in het gedrang komt. De strenge interne kwaliteitscontrole betekent dat de productiemethoden en -systemen de industrienorm overschrijden: EN ISO 4074.

Premium ingrediënten

Voor My.Size condooms gebruikt men alleen eerste klasse, puur, natuurlijk latex rubber, zorgvuldig geselecteerd door een technische staf. Alle My.Size condooms zijn vervaardigd van de unieke hoogwaardige latexcompound, terwijl het glijmiddel een soepele formule heeft voor meer genot.


Certificeringen for MY.SIZE condoms

My.Size condooms zijn CE 0197 gemarkeerd conform de EU Medical Devices Directive 93/42 ECC als garantie voor prestaties en betrouwbaarheid. En, zoals te verwachten is van een fabrikant van producten van compromisloze kwaliteit, voldoen alle productie- en beheerssystemen volledig aan ISO 13485 voor medische hulpmiddelen. De systemen van MySize worden jaarlijks gecontroleerd door TÜV Rheinland LGA products GmbH.


Vegan condooms

Er worden geen dierlijke producten gebruikt bij de productie en vervaardiging van MY.SIZE-condooms.